SEBES & BISSELING

Alweer een bestseller!

Tips voor het schrijven van een goed boek.

Droom jij er al jaren van om een boek te schrijven? Of ben je je aan het oriënteren of een boek schrijven iets voor jou is? Wij juichen het schrijven van manuscripten alleen maar toe.
 
Speciaal voor alle (aspirant)schrijvers hebben we een aantal video’s opgenomen waarin we je willen motiveren en inspireren. Daarnaast geven we ook een aantal basistips waar je op moet letten bij het schrijven van een boek en het aanschrijven van agenten of uitgevers.
 
Hoe begin ik met schrijven? Waar moet ik op letten bij het schrijven van een boek? Waarom wordt het ene boek wel gepubliceerd en het andere boek niet? Dat en vele andere aspecten van de totstandkoming van het boek komen aan bod in onze video’s.
 
Mocht je meer (en uitgebreidere) tips willen en wat meer willen leren over hoe de weg naar publicatie er uitziet? Schaf dan ons e-boek ALWEER EEN BESTSELLER aan.
 
Neem een kijkje bij een selectie van de auteurs die we vertegenwoordigen op onze site.

KOOP HET E-BOEK VOOR €10,-

Alweer een bestseller!

Je ontvangt na betaling direct het boek in je mailbox. Controleer je spamfolder als je geen mail kunt vinden.

Het product wat je ontvangst is een digitale PDF van het boek, deze ontvang je na een succesvolle betaling in je mailbox. De mail is afkomstig vanuit onze IT-partner welke ook de betalingen regelt.  Voor vragen over de betaling, hoe met de gegevens wordt omgegaan of voor contact over de mail kun je met onze partner EZERO contact opnemen via hun website: www.ezero.nl. Ons KvK nummer is:  64954811, en onze handelsnaam is: Sebes & Bisseling Literary Agency