SEBES & BISSELING

Wil jij een kwalitatief hoogstaand en boeiend non-fictieboek schrijven, maar weet je niet waar te beginnen? Dan is de cursus “Schrijf een Non-Fictie-Proposal” precies wat je zoekt! Tijdens vier interactieve cursusavonden van elk 2 uur word je stap voor stap meegenomen bij het schrijven van een pakkend voorstel voor een non-fictieboek dat je aan uitgevers in binnen- en buitenland kan voorleggen. Deelnemers leren onder meer hoe ze hun boekidee concreet vormgeven, een begeleidende brief schrijven, marktanalyse doen en een hoofdstukindeling schrijven.

De cursus wordt gegeven door literair agenten Willem Bisseling, Rik Kleuver en Paul Sebes. Tussen de sessies door krijg je opdrachten om je vaardigheden te versterken en je kennis toe te passen. Tegen het einde van de cursus heb je een volledig non-fictievoorstel dat klaar is om uitgestuurd te worden naar (internationale) uitgevers en agenten.

De cursus wordt in het Nederlands gegeven, maar je kan je voorstel ook in het Engels schrijven. Wil je de uitdaging aangaan en je vaardigheden op het gebied van non-fictieschrijven verbeteren? Aarzel dan niet om je aan te melden!

🖋️ Details:
Data: woensdag 30 oktober, 13 november, 27 november, 11 december (van 19:00 tot 21:00 uur)
Tijd: 2 uur per sessie
Locatie: Herengracht 623A, Amsterdam
Kosten: €800,- per persoon
Maximaal aantal deelnemers: 10 personen
Aanmelden kan door een e-mail met korte persoonlijke introductie en een bondige uitleg van het boekidee (in max. 200 woorden) te sturen naar info@sebes.nl.